Dato Onsdag d. 9. december 2020, Kl. 19:30 til kl. 21:00
Ann-Mette Elten
DKK 250,00 (+ gebyr 20 kr) - køb billet på: www.tikko.dk

Arrangør: Sind Skolerne Aalborg

Billetter købes på: https://www.tikko.dk/event/jul...

Lad juletravlheden blive derhjemme

Ann-Mette synger sine favoritter blandt julesange og salmer samt de helt store opera-klassikere – kort sagt en julekoncert med hygge og højtidelighed.

Mange der indtil nu, har oplevet Ann-Mette Elten synge opera, er blevet overraskede og overvældede. Luften ligefrem sitrer, når hun med med en usædvanlig varm og en følelsesfuld indlevelse fortolker for eksempel Puccini’s “O Mio Babbino Caro” og Schubert’s “Ave Maria”. Ligesom den danske julehygge for alvor breder sig, når Ann-Mette giver nyt liv til vores mest elskede julesalmer.

En julekoncert med Ann-Mette Elten er ikke noget, man lige glemmer, hvilket gør, at mange år efter år vender tilbage for at opleve koncertens helt særlige jule-stemning. Så læn dig tilbage, luk øjnene og glem alt om juletravlhed i selskab med en sangerinde, hvis repertoire spænder utrolig bredt.