• Begivenheden har allerede fundet sted.
Onsdag d. 4. december 2019, Kl. 17:15 til kl. 18:30

Denne sidste dag i sæsonen, skal vi høre om

Da kirken flyttede grænser

Kirken og kristentroen var ikke kun for folk i Jerusalem, nej den var for hele verden. Og i mødet med andre kulturer stødte kirken på udfordringer, men på trods af de forskellige baggrunde, så samledes folk alligevel som ét folk; de kristne!

Hør denne eftermiddag mere om, hvordan det kunne lade sig gøre at samle så forskellige folk til ét folk.

Time Out! Gudstjenester er familiegudstjenester med efterfølgende fællesspisning.

Vi begynder i kirken kl. 17.15 med en kort børnevenlig andagt. Herefter går vi over i Sognegården for at spise sammen, hvor vi også laver en  hyggelig aktivitet for børnene. Vi siger tak for i dag kl. 18.30, så man kan nå hjem i ordentlig tid.

Gudstjenesten er naturligvis gratis at deltage i. Fællesspisning (for dem, som har lyst) koster 10 kr. pr. person.

Se programmet for hele sæsonen her

Katrine Kjeller Petersen
Lille Kirkestræde 1, 9800 Hjørring, Danmark