Tirsdag d. 4. juni 2019, Kl. 19:30 til kl. 21:00

Koncert i Sct. Hans Kirke

Tirsdag d. 4. juni kl. 19.30 er der koncert i Sct. Hans kirke. Koncerten er blevet til i et samarbejde mellem Sct. Hans kirkes kirkesanger Lene Lund og komponist og organist i Haderup kirke Natalia Jespersen. Koncerten består dels af nye melodier til kendte salmer f. eks ” Op al den ting, som Gud har gjort ”, og ” Se, nu stiger stolen af havets skød”.  Dels nykomponerede melodier til Iben Krogsdals digtsamling ”Tre”, som er kendetegnet ved at alle salmerne består af 3 vers og er præget af en mørk og dyster sindsstemning.  Som modsætning hertil står en afdeling med melodier til Poul Jansens digte.  Pouls Jansens digte er af den mere lyse slags med naturen og kærligheden som tema. Poul Jansen er kendt for sine ugentlige digte i Vendelboposten. Al musikken vil være komponeret af Natalia Jespersen.

Efter koncerten vil Sct. Hans menighedsråd være vært ved en kop kaffe i kirken.

Natalia Jespersen og Lene Lund
Kirkegårdsvej 20A, 9800 Hjørring, Danmark