Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Sogneudflugt - Sct. Hans & Sct. Olai Sogne

Sogneudflugt - Sct. Hans & Sct. Olai Sogne


# Tilbageblik
Udgivelsesdato Udgivet torsdag d. 4. september 2014, kl. 09:18
Sogneudflugt - Sct. Hans & Sct. Olai Sogne

Sensommer – højt humør – gode oplevelser

Tirsdag d. 26. august drog vi på årets sogneudflugt. I dagene op til så vi bekymret på vejrudsigten, men da tirsdagen kom, skinnede solen fra en skyfri himmel. Midt formiddag kørte vi ud i landskabet, ud på de små veje, forbi Råbjerg kirke og den meget spændende natur i det område til Hulsig kirke. Kirken er restaureret i 1990'erne og helt fantastisk farvesat af Arne L. Hansen, der har formået at føre de lyse farver ude fra naturen ind i kirkerummet. Menighedsrådsformanden fortalte kirkens historie og selvom de ikke er mange folkekirkemedlemmer i sognet, har de formået at skabe et godt miljø omkring kirken. 

Efter at have rundet Kandestederne kørte vi en anden vej til restaurant Tannishus til en god middag. Især vakte citronfromagen jubel……

Så gik turen til Ørnereservatet. En stor oplevelse at se de store fugle meget tæt på, de går faktisk oppe mellem tilskuerne, så meldingen fra falkonererne var: pas godt på de små børn og jeres fingre.

Falkonererne fortæller, smider godbidder op til fuglene, som de fanger i farten, indimellem lige over publikums hoveder. En time i selskab med jagtfalke, havørne, kongeørne, sortørn og andre store fugle, der viser deres færdigheder går hurtigt.

På vej hjem i bussen blev dagens begivenheder drøftet alt imens vi kørte gennem Danmarks nordligste bøgeskov, nemlig Slotved Skov, så de sidste kornmarker blive høstet, pløjede marker, den sorte muld er lagt til hvile, klar til ny høst til næste år.

En god dag var slut, gode oplevelser og hyggeligt samvær var med hjem i rygsækken.

Elsebeth Steffensen