Udgivet ons d. 31. okt 2018, kl. 12:57

Kirkemusikalsk legestue i Sct. Hans kirke vil være fyldt med salmer, sange, dans og leg. Alt sammen tilrettelagt efter børnenes præmisser.

Vi beder fadervor, og for de ældste børn bliver der måske fortalt en lille historie fra Biblen. Vi vil møde børnene med glæde og humor og bestræbe os på, at børnene får en god og sjov stund i kirkens regi.
Legestuen vil vare ca. 40 min., og der vil blive serveret frugt, vand, kaffe og the bagefter. Der vil være mulighed for, at børnene kan spise egne medbragte madpakker efter formiddagsholdene.
Vi kan tilbyde legestuehold for børn mellem 3 og 5 1/2 år.
For at få et tæt samspil med alle børn vil holdene blive på max. 12 børn med forældre, bedsteforældre, dagplejere og vuggestuer.
Vel mødt i Sct. Hans kirkes musikalske Legestue, i Hjørring Sognegård, hvor børnene vil møde:
Leder af legestuen:
Lene Lund - Eksamineret kirkesanger ved Vestervig kirkemusikskole, Kurser i babysalmesang og rytmisk legestue ved Karin Elkjær, Løgumkloster kirkemusikskole.
Desuden vil der være en medhjælper til stede.
Hent folderen her.

Kategorier Download